About the Post

Author Information

Travelgenio presenterer deres resultater med 180 MM betaling

24 Juli, 2014: Travelgenio, et reisebyrå på nett, presenterer deres resultater fra året 2013 med et netto overskudd på € 180MM. Et av målene for det nye året er å kunne åpne i andre lands markeder.

Som de gjør hvert år, presenterer reisebyrået Travelgenio deres resultater, og i årets tilfelle viser de I 2013 at deres overskudd økte til € 180 MM. Dette nummere, som dobler resultatene fra året tidligere, snakker om en kontinuerlig vekst som bedriften har opplevd siden deres oppstart i 2010 av Mariano Pelizzari og støtter deres engasjement fra i fjor for å øke deres internasjonale tilstedeværelse og forbedre deres ressurser for kundestøtten.

Med en opprettet tilstedeværelse og voksende kvote i det internasjonale markedet i land slik som Spania, Frankrike, Tyskland eller Italia, som er deres hovedmarkeder, men i virkeligheten befinner de seg i land slik som Norge, Portugal og UK.

Som Mariano Pelizzari, Travelgenios CEO sier, “å kunne publisere disse resultatene, som forbedrer værmeldinger og fjorårets betalings er en suksess. Hver dag stoler flere og flere reisere på arbeidet vårt, og dette er inspirasjonen som gjør at vi vil forbedre tjenestene våre og bygge opp tillitten. 2014 er et år med mange nye utfordringer. Vi vil utvide til nye markeder og også forbedre våre resultater til et netto overskudd på omtrent €300MM”.

I år planlegger reisebyrået å komme til nye land for å fortsette å utvide deres internasjonale tilstedeværelse. Det er derfor de vil komme med alle deres nye produkter i løpet av de neste månedene til land som Irland, Belgia, Nederland, Russland, Tyrkia, Australia, New Zealand, Singapore og også noen Amerikanske land slik som Brasil og Argentina.

Comments are closed.