About the Post

Author Information

Travelgenio præsenterer sine resultater med 180 millioner i fakturering

01 August, 2014:Som det er tilfældet hvert år, præsenterer det online rejsebureau Travelgenio sine resultater, i dette tilfælde for året 2013, med en brutto omsætning, der er steget til 180 millioner euro. Dette tal, som duplikerer resultaterne fra det foregående år, fortæller om den fortsatte vækst, selskabet har oplevet, siden det blev oprettet i 2010 af Mariano Pelizzari og støtter det klare løfte afgivet sidste år, at det vil øge sin internationale tilstedeværelse og forbedre sine ressourcer for kundeservice. 

Med en etableret tilstedeværelse og en voksende kvote i det internationale marked, er lande som Spanien, Frankrig, Tyskland eller Italien de vigtigste markeder, men virkeligheden er, at det også driver forretning i lande som Norge, Portugal og Storbritannien. 

Som Mariano Pelizzari, Travelgenios administrerende direktør, siger, "at være i stand til at offentliggøre disse resultater, der forbedrer prognoser og sidste års fakturering, er en succes. Hver dag er flere og flere rejsende afhængige af vores arbejde, og det er denne inspiration, der gør, at vi ønsker at forbedre vores tjenester og vinde deres tillid. 2014 er et år med mange nye udfordringer. Vi ønsker at begynde at drive forretning i nye markeder, og også forbedre vores resultater til en bruttoomsætning på ca. 300 millioner euro". 

I år planlægger rejsebureauet at etablere sig i nye lande for fortsat at udbygge sin internationale tilstedeværelse. Det er derfor, de vil ankomme med alle deres produkter i løbet af de næste måneder til lande som Irland, Belgien, Holland, Rusland, Tyrkiet, Australien, New Zealand, Singapore og også til visse amerikanske lande som Brasilien eller Argentina. 

Til Medier Kontakt: 
press@travelgenio.com
http://blog.travelgenio.dk

Comments are closed.