Като студент знам колко трудно е да се явиш на изпит. Някои учители са наистина трудни! Те си мислят, че можем да научим дебела книга от сърце, само в рамките на няколко дни. Но ние сме млади и искат да се забавляват понякога вместо да седи в библиотеката за час! Някои от нас работят много просто, за да плащат за колеж. Там не е твърде много време за проучвания.

Кликнете тук, за да гледате видео: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NMa-SGyUMTE

След като чух за малко устройство, което може да ме направи много по-уверена по време на приема на изпит. Това устройство е известно като микрослушалка. Моят приятел го препоръчва за мен. След като той заяви, че му е помогнал да мине трите най-трудните изпити на годината, реших да го пробвам, твърде. Взех назаем шпионин слушалка и се опита да го използвате у дома. Поканих моя приятел да ми помогне. Дадох му книга, аз трябваше да знам на изпита. Той трябваше да ми каже правилните отговори на телефона. Както се казва в инструкция: Сложих микро безжична слушалка в ухото ми, а след това сложих предавателя на врата ми и го включи. Аз го свързваь към мобилния ми телефон (предавателя използва Bluetooth технология). След като скрих мобилният телефон в джоба си и залепих предавателя под тениската си.

Отидох в кафенето, в непосредствена близост до къщата ми за да изпробвам тази микро слушалка в действие. Когато бях там, сложих ръката си в джоба и дискретно натиснете бутона за повикване. Приятелят ми вдигна домашен телефон назад и аз чух гласа му в микро слушалка. Научих главата ми свети напред и прошепна в яката: "Чуваш ли ме добре?" Той каза "да" и ние продължихме да се опитва, за да видите, ако го привлече нечие внимание в кафенето. Но изглеждаше, че никой дори не забелязах, че всъщност става дума в телефона. Бях напълно доволен от резултатите на нашия малък експеримент.

Когато отидох да ми изпит се чувствах по-уверени ми е известно, тъй като знаех, че трябва малко помощник в ухото ми. Но аз бях малко нервен, защото ме беше страх, че нещо може да се обърка и учителят ще забележите, че е измама. За щастие всичко мина перфектно. Имам най-добрите марки и реши да закупи собствената си слушалка шпионин. Търсих в интернет и осъзнах, че имаше само няколко онлайн магазини, които предлагат шпионски слушалките. Един от тях е GSM-earpiece.com. Разбрах, че те предлагат три различни модела:

микрослушалка за преписване модел включва микро безжична слушалка и контур предавател с вграден микрофон безжично свързва към вашия мобилен телефон.

• Ако имате мобилен телефон не поддържа Bluetooth, можете да използвате MWe модел. Той има същата микро слушалка безжични, но предавателят е трудно жични на мобилния си телефон чрез слушалки жак.

• Ако е забранено използването на мобилен телефон в училище, можете да използвате вашия MP3 плейър. Можете да записвате информация и след това да го слушате на изпита. В този случай трябва MWe MP3 модел.

клик Се е консултирала с Обслужване на клиенти и те ми обясниха, че най-популярният модел с учениците MWe Bluetooth, тъй като тя е съвместима с всеки мобилен телефон. Аз направих моята поръчка онлайн (плащането е сигурна, тъй като това е направено чрез Paypal, система за таксуване, че вярвам). Скоро получи ми Spy слушалката. Комплектът съдържа микро слушалка, този предавател цикъл, адаптер и три батерии за слушалката. Сега съм най-добрата ученичка в класа! Минавам изпити с плаващи под цветове и имат много време за забавление и отдих.

Източници:
http://mikroslushalka.bg/
http://wikipedia.org
By Kristiyan Uzunchev