About the Post

Author Information

Travelgenio presenteert haar resultaten van 180 miljoen

22 juli, 2014: Het online reisbureau Travelgenio presenteert de resultaten voor het jaar 2013 met een bruto-omzet van 180 miljoen euro. Een van de doelen voor het nieuwe jaar is om de markt te openen in sommige andere landen. 

Zoals elk jaar, presenteert het online reisbureau Travelgenio haar resultaten, in dit geval, over het jaar 2013 met een bruto-omzet die stijgt naar 180 miljoen euro. Dit cijfer, dat de resultaten van het voorgaande jaar dupliceert, vertelt over de continue groei die het bedrijf heeft doorgemaakt sinds de oprichting in 2010 door Mariano Pelizzari en steunt de duidelijke toezegging van vorig jaar in het verhogen van haar internationale aanwezigheid en het verbeteren van de middelen voor klantenservice. 

Met een gevestigde aanwezigheid en een groeiende quota in de internationale markt, landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië zijn de belangrijkste markten, maar de realiteit is dat het ook actief in landen als Noorwegen, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. 

Zoals Mariano Pelizzari, CEO Travelgenio, zegt: "de mogelijkheid om deze resultaten te laten zien, die de prognoses en het resultaat over het laatste jaar verbeteren, is een succes. Elke dag vertrouwen meer en meer reizigers op ons werk, en dit is de inspiratie die er voor zorgt dat we onze dienstverlening continu willen verbeteren en hun vertrouwen te verdienen. 2014 is een jaar met veel nieuwe uitdagingen. We willen gaan opereren in nieuwe markten en ook onze resultaten verbeteren naar een bruto-omzet van ongeveer 300 miljoen." 

Dit jaar, is het reisbureau van plan om nieuwe landen te veroveren tot verdere versterking van zijn internationale aanwezigheid. Dat is waarom ze al hun producten tijdens de komende maanden naar landen als Ierland, België, Nederland, Rusland, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore en ook enkele Amerikaanse landen zoals Brazilië of Argentinië zullen uitrollen.

Comments are closed.